El grup gironí Eurofirms, dedicat al sector dels recursos humans, ha tancat l'exercici de 2019 amb un volum de facturació de més de 437 milions d'euros a Espanya, Portugal, Països Baixos i Xile. Aquesta xifra suposa un creixement de més del 13% respecte a l'any anterior. Segons va informar l'empresa en un comunicat, els resultats confirmen «un any de gran expansió i creixement per la companyia, quarta del sector a Espanya i reconeguda per The Financial Times per tercer any consecutiu com una de les 1000 empreses amb més creixement d'Europa».

Segons Eurofirms, el creixement no només es deu a la tendència positiva que l'empresa ha registrat durant els últims anys, «sinó també per ser una empresa tecnològica i compromesa amb el model de gestió per valors, una de les raons per les quals s'ha convertit en un referent de qualitat en el sector dels Recursos Humans, consolidant un model empresarial propi que posa a les persones i al seu benestar en primer lloc per l'obtenció de millors resultats».

Altres línies de negoci

La companyia va anunciar que ja ha superat les 220.000 contractacions durant el 2019. Eurofirms també gestiona altres línies de negoci, com ara la selecció de personal de perfils executius i comandaments intermedis a través de Claire Joster, l'externalització de serveis sota la seva marca Inneria, formació i desenvolupament professional a través de Talent Savior, el Marketplace d'ocupació a través de la plataforma mòbil de cerca de feina CornerJob i la normalització de persones amb discapacitat, aquest últim realitzat per la Fundació Eurofirms.

Expansió a Xile

L'empresa, situada a Cassà de la Selva, va explicar que durant el 2019 ha seguit aplicant la seva política d'expansió, obrint mercat a Xile (amb dues oficines), dos anys després de l'obertura al mercat dels Països Baixos (Eindhoven) i sis més tard del desembarcament a Portugal, la primera aventura fora d'Espanya, on actualment compta amb una vintena de sucursals.