Renfe inicia demà dijous la venda ordinària de bitllets de l'AVLO, el tren AVE de baix cost que a partir del 6 d'abril unirà Madrid i Barcelona, ??amb els preus bàsics d'entre 10 i 60 euros fixats per a aquest servei, ha informat la companyia.

L'operadora arrencarà a les 15.00 hores la comercialització ordinària d'aquest servei, el preu concret final dependrà de diferents factors com són l'antelació amb què es realitza la compra, l'horari i la demanda existent.

El preu bàsic inclou el viatge i el transport d'una bossa de mà i una maleta de determinades dimensions. En el cas que el sol bitllet altres prestacions, s'afegiran diferents suplements, que oscil·len des dels 8 euros per triar seient fins a un màxim de 30 euros per portar una segona maleta.

La venda de l'AVLO comença després de la promoció inicial per la qual Renfe ha venut 16.000 places a un preu de 5 euros durant deu dies.

La companyia ferroviària posa inicialment a la venda 522.000 places d'AVLO per viatjar des del dia de la seva estrena fins al 31 d'agost, període que abasta les vacances de Setmana Santa i d'estiu.

Renfe començarà amb tres freqüències diàries per sentit, a la qual al maig se sumarà una quarta, el servei comercial del seu nou AVE de baix cost amb el qual busca avançar-se als productes d'aquest tipus que portaran els nous operadors amb els quals començarà a competir a partir de desembre.