Intel i vivo s'han sumat a la llista de companyies que no assistiran a l'edició d'aquest any del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona i han anunciat aquest dimarts que no acudiran a la fira com a mesura de precaució davant el brot de coronavirus.

"La seguretat i el benestar de tots els nostres treballadors i socis és la nostra prioritat, i no assistirem al Mobile World Congress d'aquest any per precaució", ha confirmat la companyia Intel en un comunicat remès a VentureBeat.

L'empresa nord-americana ha agraït el suport a la GSMA, que organitza l'esdeveniment, i assegura que espera "assistir i donar suport a futurs esdeveniments del Mobile World Congress", que se celebrarà als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona entre els dies 24 i 27 de febrer.

Intel ha anunciat també que, encara que no assistirà a l'MWC, presentarà de manera paral·lela els productes que tenia planejat mostrar en l'esdeveniment barceloní.

La companyia se suma així a la llista d'empreses que han anunciat que no acudiran al congrés mundial de mòbils davant el risc de coronavirus, com Ericsson, Amazon, Sony, LG, Umidigi, Nvidia, NTT Docomo, Gigaset i Vivo, mentre que Xiaomi ha confirmat que hi assistirà