Els treballadors afectats pels canvis laborals de l'empresa Elecnor de Vilablareix mantindran la vaga parcial de quatre hores cada dia fins a conèixer el posicionament de l'empresa sobre la nova proposta que van fer arribar ahir a la direcció.

Fa una setmana, 37 empleats d'aquesta empresa que instal·la línies d'ADSL per a Telefónica van iniciar una vaga contra la decisió de la companyia de modificar-los les condicions laborals. Entre d'altres, es queixaven que l'empresa els fa treballar ara set hores seguides sense mitja dieta i sense la possibilitat d'emportar-se la furgoneta de treball a casa.

Segons fonts del sindicat UGT, els empleats van arribar a un acord per proposar una jornada de vuit hores de matí i tarda i treballar els dissabtes en funció de la productivitat. A més, van demanar que els treballadors es puguin emportar les furgonetes però començar la jornada fins que atenguin el primer client. De moment, però, la vaga es manté i encara no hi ha data per saber si l'empresa accepta o no la proposta.