L'empresa de Besalú, LC Paper, ha entregat avui cinc palets de paper higiènic i eixugamans a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Així ho ha donat a conèixer la mateixa empresa a través del seu compte de Twitter, amb un missatge en el qual també animen a la resta del teixit empresarial a fer «tot el possible» per ajudar als sanitaris en aquests «moments tan complexos».

Justament ahir, el director executiu d'LC Paper, Joan Vila va explicar a Diari de Girona que tot i no dedicar-se directament al mercat del paper higiènic, ho estan fent ara per les demandes que li han arribat d'altres empreses que no donen l'abast per donar resposta a la demanda del mercat.

Vila va explicar que entrar en aquest mercat els ha permès salvar la brutal davallada que ha patit una de les dues potes del seu nínxol: el de la restauració i l'hostaleria, aportant-hi tovalles i tovallons, eixugamans, material de cuina i, també, paper higiènic. L'altra pota d'LC Paper, la dedicada a l'embalatge i material per a pintors, també ha caigut amb la crisi sanitària, amb la qual cosa, el que s'ha guanyat per un costat, s'ha perdut per l'altre.