20 de març de 2020
20.03.2020
Diari de Girona

Grup Gallo porta al màxim la seva producció per garantir pasta a tota Espanya

Les plantes de l'empresa a Córdoba, Esparraguera i Granollers produeixen 1.000 quilograms de pasta al dia

20.03.2020 | 17:36
Grup Gallo porta al màxim la seva producció per garantir pasta a tota Espanya

Les plantes de producció del grup Gallo han augmentat al màxim la seva capacitat de producció de pasta per fer front al creixement de la demanda del producte a Espanya que ha generat la pandèmia global de coronavirus.

Així, les plantes de Gallo a El Carpio (Còrdova), Esparraguera i Granollers (Barcelona) han duplicat el seu nivell de producció fins als 1.000 quilos diaris, enfront dels 500 quilos per dia que s'elaboren sota condicions normals, ha informat l'emprsa en un comunicat aquest divendres.

La companyia ha posat en valor als seus 283 empleats, que acudeixen als seus llocs de treball i garanteixen la producció facilitant que les plantes funcionin amb normalitat.

Ha explicat que les línies de producció digitalitzada, amb sistemes de sensors de qualitat, circuits de robòtica per a la manipulació de la maquinària i gestió informatitzada de la logística implantats en les plantes del grup, permeten fer front a aquest augment conjuntural de la demanda.

Ha garantit els paràmetres de seguretat a través "d'estrictes protocols" de funcionament i d'interacció entre els seus treballadors, que estan equipats amb bates, guants i mascaretes per extremar les mesures d'higiene i reduir els riscos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook