07 de juliol de 2020
07.07.2020
Diari de Girona

La Generalitat injecta 3,4 milions més a Comforsa

L'empresa, instal·lada al Ripollès, ha viscut un "important descens de producció" a causa de la crisi de la Covid-19, segons ha informat la Generalitat

07.07.2020 | 20:03
Seu de la companyia a Campdevànol.

El Consell Executiu de la Generalitat ha acordat aportar 3,4 milions, procedents del fons de contingència, a l'empresa Comforsa per ampliar el seu capital i garantir la viabilitat de la companyia industrial de 350 treballadors.

Aquesta empresa, instal·lada a la comarca del Ripollès, ha viscut un "important descens de producció" a causa de la crisi de la Covid-19, segons ha informat la Generalitat.

La companyia industrial, participada en la totalitat del capital per l'empresa pública de la Generalitat AVANÇSA, està especialitzada en la transformació d'acer per a produir forja i mecanització destinada, en última instància, al sector automotor.

Comforsa compta actualment amb 350 treballadors entre els diferents centres de treball situats a Campdevànol, Ripoll i Barcelona, a més de treballar amb 68 proveïdors del Ripollès, Osona i la Garrotxa i altres 294 de la resta de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook