08 de juliol de 2020
08.07.2020
Diari de Girona

El Govern aportarà 3,4 milions a Comforsa per ampliar el capital i garantir la viabilitat

La companyia està participada en la totalitat per l'empresa pública de la Generalitat Avançsa

07.07.2020 | 23:46
El Govern aportarà 3,4 milions a Comforsa per ampliar el capital i garantir la viabilitat

El Govern de la Generalitat ha aprovat aportar 3,4 milions d'euros provinents del fons de contingència a l'empresa Comforsa, que disposa de dues seus al Ripollès, per tal d'ampliar-ne el capital i garantir-li la viabilitat. Segons l'executiu, la crisi de la malaltia del nou coronavirus ha comportat una important davallada de la producció que fa que necessiti una injecció de liquiditat.

Comforsa està participada en la totalitat del capital per l'empresa pública de la Generalitat anomenada AVANÇSA i està especialitzada en la transformació d'acer per a forja i mecanització destinada al sector automotor.

En l'actualitat, aquesta companyia té 350 treballadors entre els centres de treball situats a Campdevànol, a Ripoll i d'oficines a Barcelona.

Addicionalment als llocs de treball directes que ofereixen els seus tres centres de treball a Catalunya, Comforsa treballa amb 68 proveïdors de les comarques del Ripollès, Osona i la Garrotxa i 294 de la resta de Catalunya. A partir de mitjans del 2018, l'empresa va iniciar un procés molt significatiu de reducció de les pèrdues, tot encadenant resultats positius fins a desembre de 2019.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit