29 de juliol de 2020
29.07.2020
Diari de Girona

El director de Puratos Iberia, president de la patronal de les indústries forneres

Jorge Grande, fins ara al capdavant de la planta de l'empresa a Sils, defensarà els interessos d'Asprime

28.07.2020 | 23:41
El director de Puratos Iberia, president de la patronal de les indústries forneres

Jorge Grande, director general de Puratos Iberia (la planta de la qual es troba a Sils), és el nou president d'Asprime, l'Associació Espanyola de Fabricants de Matèries primeres i Millorants per a la Indústria de Fleca, Pastisseria i Similars, durant els propers anys.

Jorge Grande, que fins ara era el vicepresident de l'entitat, substitueix Juan Carlos Puente, general mànager de Zeelandia, que ha presidit Asprime des de 2018 fins a aquest any.

En el seu paper com a president d'Asprime, Jorge Grande serà el representant institucional de l'entitat, defensant així els interessos dels seus associats a escala nacional. La vicepresidència d'Asprime recau, fins l'any 2022, en Lluís Borrell, general mànager de Dawn Food Products, en substitució de Jordi Gran, ara nomenat president.

Asprime representa les empreses fabricants de matèries primeres i millorants per a la indústria fornera i pastissera, el volum de mercat intern és de 104.860.000 d'euros.

L'entitat treballa de forma proactiva per defensar els interessos del sector, promovent la seva posició competitiva, afavorint l'intercanvi d'experiències i assessorant les empreses que formen part de l'associació. En l'actualitat, formen part de l'entitat AB Mauri, CSM, Dawn Food Products, Ireks, Lesafre, LloparTec, Puratos i Zeelandia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook