La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha dit que "tot el que sigui o pugui ser pèrdua d'ocupació ens preocupa", en al·lusió a les negociacions entre Bankia i Caixa Bank per fusionar-se.

En declaracions a RNE, aquest matí, Díaz Ayuso ha puntualitzat que encara no s'ha valorat aquesta qüestió en el si del Consell de Govern, de manera que, quan es valori, traslladarà l'anàlisi que fa el govern regional al respecte, encara que l'Executiu té "poc poder de decisió" en aquest assumpte, ha afirmat.

"Ara cada entitat bancària i empresa es va adaptant a les circumstàncies sobrevingudes que estem suportant", ha dit Díaz Ayuso, que ha desitjat que "tot vagi bé" pel "benefici de l'economia, dels clients i de les operacions" que pengen de les entitats.

"Estarem al costat de la col·laboració publicoprivada, de la creació d'ocupació, i ser ferms en aquesta prioritat d'objectius", ha asseverat.

Bankia i CaixaBank han confirmat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que estudien la possibilitat de fusionar-se, encara que sense que de moment hagin arribat a cap acord sobre la que seria la major operació en el sector bancari espanyol en dues dècades.