14 de setembre de 2020
14.09.2020
Diari de Girona
CONTINGUT PATROCINAT

Consultori legal: drets i deures dels arrendadors i arrendataris arran de la COVID-19

L'equip d'advocats de Prat Sàbat resolen els teus dubtes · Envia les teves preguntes

15.09.2020 | 08:42
Consultori legal: drets i deures dels arrendadors i arrendataris arran de la COVID-19

La pandèmia del coronavirus ha generat una caiguda d'ingressos inesperada i ha provocat que milers de d'arrendataris tinguin diverses dificultats per fer front al pagament de la renda mensual pactada en el contracte.

Arran d'aquesta situació extraordinària, el Govern ha dictat una sèrie de mesures per tal de pal·liar i minimitzar els negatius efectes econòmics que ha provocat la pandèmia i el confinament decretat. Ara, quins drets i deures tenen els arrendataris i els arrendadors? Varien en funció de si l'arrendatari o l'arrendador és persona física o jurídica? Quines mesures ha adoptat el Govern? Aquestes mesures són d'obligat compliment? Quins requisits s'han de complir per poder acollir-se a aquestes mesures?

Des de l'equip de Prat Sàbat Advocats resoldran tots els teus dubtes. Si vols fer-los arribar qualsevol pregunta relacionada amb els drets i deures dels arrendadors i arrendataris en el context actual de pandèmia, pots fer-ho a través d'aquest consultori de forma totalment anònima. Es poden enviar preguntes fins a la mitjanit del 20 de setembre i les respostes es publicaran a partir del 23 de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit