La constructora gironina Grup Rubau ha adquirit l'empresa barcelonina Arema, especialitzada en gestió d'aigua, residus i medi ambient, i reforça així el seu compromís amb l'Agenda 2030 i els seus objectius de desenvolupament sostenible i transició ecològica.

El director executiu de la companyia, Miguel Jurado, ha explicat aquests arguments després de la compra, així com que la seva firma ha diversificat en els últims mesos les seves àrees de negoci en una línia de preservació de l'entorn.

Arema, fundada el 1995, ofereix solucions en l'àmbit de l'aigua, residus i medi ambient i està especialitzada en l'execució de projectes i en la construcció, posada en funcionament i explotació de plantes de tractament.

A més, va iniciar fa més de quinze anys un procés d'internacionalització i compta actualment amb delegacions i representacions comercials a Llatinoamèrica, Europa de l'Est i Nord d'Àfrica.

Al seu torn, el Grup Rubau opera a Polònia, Colòmbia, Mèxic, Perú, Bolívia i Panamà.

La constructora gironina executa actulament obres com la construcció de la nova Clínica Girona (Girona), la remodelació de la Roca Village (Barcelona), una important participació en les obres dels túnels de Glòries (Barcelona) i la línia ferroviària de l'AVE tram Sangonera-Totana (Múrcia).

En l'àmbit internacional destaca la construcció de dos hospitals a Bolívia i la construcció autopistes a Polònia.