10 de octubre de 2020
10.10.2020
Diari de Girona

CaixaBank obre a la Devesa la seva cinquena «store» de Girona

L'operació suposa tancar

10.10.2020 | 00:31
La nova «store» a la plaça Miquel de Palol de la Devesa.

CaixaBank acaba d'obrir a la plaça Miquel de Palol la que es converteix en la cinquena store de l'entitat a la capital gironina. L'operació suposa el tancament de dues sucursals molt properes: una al carrer Pau Casals -en un lateral de la mateixa plaça- i l'altra al carrer Santa Eugènia a la zona de la Rodona. Les dues sucursals estan situades a un centenar de metres de la nova store.

Els clients dels dos indrets seran atesos en aquest nou punt, molt més ampli. A finals d'octubre, a més, també es preveu tancar l'oficina de Pare Coll, situada en un xamfrà de l'avinguda Sant Narcís.

Caixabank tenia fins ara quatre stores a la ciutat de Girona: n'hi ha al carrer de la Creu, al carrer Santa Clara, a la plaça Independència i al carrer Migdia. Per poder obrir aquesta cinquena, al barri de la Devesa, l'entitat ha ocupat els locals on antigament hi havia un dels establiments de les pizzeries Corsaro, el centre òptic Güell i la botiga d'interiorisme Espai Casa. Les obres de remodelació s'han fet durant l'estiu.


Horari i espai amplis

Entre les novetats que presenten aquestes denominades store, hi ha l'horari d'obertura, que normalment és fins a les sis de la tarda de forma ininterrompuda. A més, s'incrementa el nombre de caixers, amb nous models, canvia el disseny de l'oficina –que és més gran– per apropar-la als clients de l'entitat, eliminant barreres físiques, amb espais d'atenció personalitzada. A més a més, també aportaran propostes com productes i serveis amb packs, apropant així l'oficina a un concepte de botiga.

Girona va ser la primera ciutat fora de Barcelona on es va obrir una oficina seguint el model store, que requeireix una inversió econòmica important. D'aquesta manera l'entitat bancària pretén deixar clara la seva aposta per la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook