El Banc Sabadell ha decidit abandonar dos dels immobles que ocupa a Sant Cugat, a prop de l'edifici corporatiu que l'entitat té en aquesta població, i ha posat a la venda dos edificis més que té en propietat a Alacant, heretats de l'absorbida CAM.

Les noves condicions de teletreball imposades pel coronavirus, que obliga el banc a distribuir la seva plantilla en activitat presencial i a distància ha alliberat una àmplia superfície fins ara ocupada, de la qual el banc ha decidit desprendre's. Els dos edificis de Barcelona, llogats a Colonial, i on es realitzen activitats relacionades amb les tecnologies del banc, són els denominats CBS-2, amb 8.700 metres quadrats i una capacitat per a 924 persones, i el CBS-3, de 4.660 metres quadrats i capacitat per a 483 treballadors.

Ocupats al 50%

Aquests espais físics en aquests moments estaven ocupats al 50%, ja que la meitat de la plantilla treballa des de casa. A més representen costos elevats. El primer genera una despesa de 170.000 euros al mes, entre lloguer i despeses generals, i el segon, 87.000 euros mensuals.