13 de gener de 2021
13.01.2021
Diari de Girona

Girona, la que més cau en tràfic de vianants per festes als carrers comercials

Durant el pont de la Puríssima, el descens del tràfic va ser del 62%; per Nadal la baixada va ser del 43% i per Reis, del 54%

12.01.2021 | 23:42
Girona, la que més cau en tràfic de vianants per festes als carrers comercials

Els carrers comercials de Catalunya han registrat un descens del 30% del tràfic per la campanya de Reis. A Barcelona, el nombre de vianants ha caigut un 33% durant la campanya de Reis, un 31% en el pont de la Puríssima i un 29% en la campanya de Nadal. La davallada en el tràfic també ha impactat en l'entrada als establiments comercials, amb una reducció de les entrades del 44% pel pont; del 39% durant Reis, i del 32% per Nadal.

La província de Girona ha estat la que registrat un descens de clients més pronunciat, del 62% durant el pont de la Puríssima, del 54% per Reis i del 43% per Nadal. TC Group Solutions ha assegurat que aquest fet pot ser conseqüència del desplaçament parcial de la demanda al comerç en línia.

A Lleida, el menor descens de transeünts es va registrar durant el pont de la Puríssima, amb una caiguda del 20% i un lleu descens del 15% a les entrades als establiments. No obstant això, les dades de tràfic van empitjorar per Nadal i Reis, amb un descens del 32% respecte a l'any anterior.

Tarragona ha registrat unes caigudes de tràfic de vianants pels carrers comercials més moderades en comparació amb l'any anterior, amb descensos del 28% per Reis, el 24% per la Puríssima i el 23% per Nadal. Tot i això, els comerços han registrat importants descensos de clients, especialment per Reis (-44%).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook