Roberlo, empresa especialitzada en solucions de repintat de carrosseria amb seu a Riudellots, ha escollit Montreal, a la regió de Quebec, com a ubicació per a la nova filial que ha constituït al Canadà i que té previst que entri en funcionament aquest febrer de 2021. Amb aquesta nova obertura, l'empresa demostra la seva aposta pel mercat americà, en el qual ja compta amb vuit filials que donen servei als clients de tot el continent.

Xavier Sagué, director general d'Roberlo, apunta que «la implantació de forma directa de Roberlo a Canadà representa un fort compromís per apropar el servei tècnic, comercial i logístic a tots els nostres clients i usuaris de la zona». Amb això, Roberlo pretén ampliar la seva oferta i el valor afegit que ofereix al mercat d'aquesta important regió.

Roberlo Canadà neix amb gran pes en l'àmbit de la pintura industrial i grans projectes per a la comercialització i difusió de sistema tintomètric de repintat de carrosseria base aigua, Blucrom.

El model de distribució mitjançant furgonetes - ROBVAN - serà una peça clau per al creixement de la filial, degut a que aquesta forma de distribuir productes al taller és habitual en els mercats nord-americans.

La nova delegació formarà part de l'estructura nord-americana i disposarà d'un centre tècnic ben condicionat amb tots els equips i eines necessàries per realitzar formacions tècniques, amb els clients i tallers del Canadà i les zones pròximes, principalment Estats Units.

Quinze seus arreu del món

Roberlo Canadà representa la quinzena filial a nivell global i se suma a la llista d'instal·lacions de Roberlo a Amèrica: la planta productiva al Brasil i a les altres filials d'Estats Units, Mèxic, Argentina, Perú, Puerto Rico i Xile.

Aquesta última la van anunciar l'any passat en el marc de la seva estratègia d'internacionalització, en un país amb el qual ja tenia tractes comercials des de fa més de 10 anys, però que encara no comptava amb una autèntica base d'operacions. Totes elles ofereixen una àmplia línia de solucions, així com les últimes novetats desenvolupades en el centre R+D+i Crom Techno Center, de Riudellots de la Selva.

Roberlo és una empresa familiar amb més de 50 anys d'història, especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venda de pintura i altres solucions per al repintat de l'automòbil i per a aplicacions industrials.