16 de febrer de 2021
16.02.2021
Diari de Girona

Primark obrirà una botiga a l'Espai Gironès

La firma irlandesa de moda 'low cost' obrirà un nou centre de venda de més de 3.700 metres quadrats al centre comercial de Salt

16.02.2021 | 13:46
Primark obrirà una botiga a l'Espai Gironès

Primark, la firma irlandesa de moda 'low cost' obrirà un establiment al centre comercial Espai Gironès que tindrà més de 3.700 metres quadrats, que estaran distribuïts en dues plantes.

La botiga de Cadis, que estarà situada al centre comercial Badia Sud de Sant Ferran, comptarà amb un espai de 3.000 metres quadrats i està prevista la seva obertura a finals d'aquest any.

La nova botiga al centre comercial de Salt és part del pla de la companyia d'impulsar la seva presència a Espanya amb l'obertura de noves botigues com la gironina a San Fernando (Cadis), Sant Sebastià, Madrid, Bilbao, Vigo i Marbella, que crearan 650 llocs de treball.

A Madrid, Primark obrirà una nova 'flagship', la número 9 a la regió, que estarà ubicada al carrer Conde de Peñalver, a l'emblemàtic edifici del Cinema Salamanca. Està previst que la de Girona i Madrid obrin les seves portes a finals de 2022.

El director general de Primark a Espanya, Carlos Inacio, s'ha congratulat de les noves obertures de la signatura per als propers anys. "Estem molt contents de poder oferir la nostra 'Moda Increïble a Preus Increïbles' a encara més clients a Espanya amb aquestes set noves botigues al país", ha assenyalat.

"Espanya va ser el primer mercat important per a Primark a Europa Occidental fa ja més d'una dècada i estem encantats d'obrir noves botigues a noves localitzacions com a part de la nostra contínua expansió a Espanya", ha indicat.

Inacio ha recordat que aquestes obertures "crearan més de 650 oportunitats laborals, que tindran un impacte positiu important en les economies locals on operem".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit