Amb motiu del Dia Internacional de la Dona s'ha organitzat un esdeveniment virtual destinat a impulsar el talent i l'emprenedoria femenina. Aquesta acció, que tindrà lloc dimecres que ve, dia10, de dos quarts de quatre a cinc de la tarda, forma part del programa «Despega» d'Amazon, a través del qual la companyia ajuda moltes petites i mitjanes empreses a digitalitzar-se. En l'actualitat, més de 9.000 pimes espanyoles venen els seus productes en Amazon i més del 35% d'aquests negocis són propietat de dones, segons dades de la pròpia empresa.

L'esdeveniment virtual comptarà amb la participació de la secretària d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas; la CEO de Womenalia, María Gómez del Pozuelo; la doctora del IE University María Eizaguirre, i les responsables d'EsdeMúsica i TAPP Water, dues empreses que s'han desenvolupat a partir de la venda electrònica.

També es preveu la intervenció de la dissenyadora i emprenedora Vicky Martín Berrocal, ambaixadora a Espanya de la campanya de Amazon amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

La inscripció a aquest esdeveniment virtual és gratuïta i pot realitzar-se a través de la web www.eventomujeresamazon.es.