Puratos ha invertit tres milions d'euros en una nova línia de masses mare a la planta que la companyia té a Sils. L'entrada en funcionament d'aquesta ampliació a la fàbrica permet que la multinacional belga especialitzada en solucions de matèries primeres de fleca, pastisseria i xocolata, dobli la seva producció de masses mare fins a aconseguir les 9.000 tones anuals. Amb l'ampliació de la línia, la companyia pot oferir nous formats de masses mare actives. També permet presentar Sapore Matrum, la seva primera massa mare activa per al canal artesà, que s'afegeix a aquesta categoria de productes que la companyia ja elaborava i distribuïa per a indústria prèviament.

Després de la inversió de tres milions d'euros feta a la fàbrica de la localitat selvatana, Puratos ha ampliat la seva línia de masses mare actives, contribuint al desenvolupament d'aquest producte, tant al canal industrial com l'artesà. Ara la companyia ofereix més suport i nous envasos a clients industrials, alhora que amb el lançament de Sapore Matrum la multinacional belga ha volgut donar resposta a una necessitat del mercat després de l'entrada en vigor del RD 308/2019 de la norma de qualitat del pa.

Millorar la producció de pa

La companyia, que compta també amb una planta a Riudarenes, assegura que ha estat pionera en la millora de la producció de pa i, en concret, del coneixement dels processos de fermentació. Bona mostra d'això són totes les solucions que ha desenvolupat sobre la base de donar resposta als tres grans pilars del consumidor: el gust, amb tecnologies en massa mare; la textura, gràcies a la nova categoria de millorants enzimàtics inspirats en la natura, i la salut, oferint productes amb grams i llavors. A més, disposa de l'única biblioteca de masses mare del món, que està dedicada a salvaguardar i estudiar la biodiversitat de les masses mare.