03 de abril de 2021
03.04.2021
Diari de Girona

Danone suprimirà més de 1.800 llocs de treball arreu del món

El grup francès explica que la retallada s'emmarca en el pla d'adaptació a la crisi presentat al novembre

03.04.2021 | 00:27
Danone suprimirà més de 1.800 llocs de treball arreu del món

El grup francès d'alimentació Danone va anunciar aquest dijous la seva intenció de suprimir 1.850 ocupacions en la seva seu central i en diverses delegacions per tot el món, dins del seu pla d'adaptació a la crisi generada per la COVID que va presentar el 23 de novembre.

Danone va explicar en un comunicat que la reducció de plantilla ha de dur-se a terme en dos anys i que aquest dimarts passat va iniciar la fase d'informació i consulta amb les instàncies representatives del personal a nivell internacional.

Una planta a Parets del Vallès

A França, on treballen 9.000 dels seus 100.000 empleats, la retallada afectarà 458 assalariats de la central, del seu centre internacional de recerca de París-Saclay, de l'equip de nutrició infantil a Àfrica i de diferents entitats que s'ocupen dels negocis de lactis, productes d'origen vegetal, aigua i nutrició especialitzada.

L'empresa francesa no va donar detalls sobre quin serà l'impacte en la resta dels països on és present.

Danone té plantes a Parets del Vallès (Barcelona), Tres Cantos (Madrid), Salas (Astúries) i Aldaia (València).

En el cas de França, la direcció de la multinacional obrirà un període perquè alguns dels treballadors concernits puguin acollir-se voluntàriament a baixes amb alguna mena d'incentius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit