La marca d'espardenyes Toni Pons es vesteix de gala per a celebrar el seu 75 aniversari. Un llegat d'espardenyes artesanals que donava principi en un petit taller d'Osor, el 1946. En aquells dies fabricaven un calçat molt bàsic per a vestir els treballadors que es dedicaven al camp

El 1968 l'empresa es va traslladar a Girona ciutat i, al cap de pocs anys, el 1974 Antoni Pons Carós (fill del fundador) va entrar a la companyia. Amb la segona generació, va arribar l'expansió de l'empresa i la seva obertura a nous mercats.

El 2012 Jordi Pons va entrar en la companyia amb la intenció de continuar liderant el projecte familiar i continuar amb el creixement de l'empresa aportant-li un aire renovat que es materialitzaria el 2016 amb un canvi d'imatge de marca. Aquest mateix any, Toni Pons obria les seves dues primeres botigues pròpies a les principals ciutats espanyoles. Actualment, Toni Pons compta amb presència en 51 països a nivell internacional i amb 4.000 punts de venda a tot el món.

Col·lecció especial

Per a celebrar l'efemèride la firma ha creat una col·lecció càpsula d'espardenyes especials. Ha dissenyat quatre nous models exclusius de dona, però sempre seguint les tendències de la temporada.

Aquests dissenys estan fabricats amb materials premium com a jute i pell de boví de gran qualitat. Tots aquests materials compleixen amb els requisits de sostenibilitat que caracteritzen a la marca.