El grup hoteler Med Playa, amb seus a Girona i a Benidorm, reobrirà per complet els 16 establiments situats a la costa catalana i espanyola a partir del 4 de juny de forma esglaonada i vuit mesos després dels tancaments. Els hotels obriran després de destinar-hi, entre el 2020 i el 2021, coincidint amb la pandèmia de la COVID-19, aproximadament vint milions d’euros en reformes i en reposicionaments. Les reformes més importants, que han inclòs la remodelació de 1.200 habitacions, una vintena de suits, i zones comunes i exteriors, s’han fet als hotels Calypso i Piràmide (Salou), Pez Espada (Torremolinos), Regente i Agir Springs Hotel (Benidorm), Bali (Benalmádena) i Santa Mònica (Calella). A més, Med Playa ha augmentat la categoria a 4 estrelles del Calypso i del Regente. Les inversions s’han dut a terme juntament amb els propietaris de tots els hotels, entre els quals el fons propietari Azora European Hotel & Lodging.

 Jordi Avellí, director d’operacions de Med Playa, explica que "per millorar els hotels per al futur s’ha fet un esforç d’inversió aprofitant els períodes d’inactivitat originats per la pandèmia. Estem molt orgullosos de les reformes i les actualitzacions dels nostres establiments, augmentant la categoria d’alguns".

Avellí afegeix que estan “molt contents per poder obrir i donar un servei segur i eficaç a tots els nostres hotels. Les dades d’incidència tan a Espanya com a la resta d’Europa milloren cada vegada més i estem convençuts que aquest estiu estarem molt a prop d’un servei com el que teníem abans de la pandèmia, operant amb bastant normalitat”.

La vacunació donarà molta confiança els mercats emissors nacionals i internacionals

El director d’operacions de Med Playa subratlla que “ens hem preparat tan estructuralment com en l’àmbit de servei per aquestes obertures. La vacunació donarà molta confiança els mercats emissors nacionals i internacionals, i ara falta que les autoritats corresponents confiïn amb els mercats emissors amb bones campanyes de captació”.

El grup Med Playa és una de les principals cadenes hoteleres espanyoles especialitzades en la gestió d’establiments turístics situats a la costa. Fundada l’any 1967 a la Costa Brava, la seva expansió va començar a Benidorm i va continuar a la Costa del Sol, Salou i el Maresme amb la compra de diversos hotels ja construïts, entre ells l’històric Hotel Pez Espada de Torremolinos (Màlaga).

Med Playa té en propietat hotels a Benalmádena (Hotel Bali), Salou (Hotel Calypso), Tossa de Mar (Aparthotels Sant Eloi i Esmeraldas), Platja d’Aro (Hotel Monterrey), Calella (Hotel Santa Mònica) i a la costa del Mar Negre, a la localitat búlgara de Sinemorets (Hotel Bella Vista). El grup català també explota els hotels Piràmide (Salou) y Balmoral (Benalmàdena), així com un grup de vuit hotels a Benidorm (Hotel Flamingo Oasis, Hotel Río Park, Hotel Regente, Hotel Riudor y The Agir Springs Hotel), Torremolinos (Hotel Pez Espada), Benalmádena (Hotel Riviera) i Tossa de Mar (Pola Giverola), propietat d’Azora European Hotel & Lodging.