El grup hoteler Med Playa, amb seus a Girona i a Benidorm, reobrirà per complet els 16 establiments situats a la costa catalana i espanyola a partir del 4 de juny de forma esglaonada i vuit mesos després dels tancaments. Els hotels obriran després de destinar-hi, entre el 2020 i el 2021, coincidint amb la pandèmia de la COVID-19, aproximadament vint milions d’euros en reformes i en reposicionaments.

Les reformes més importants, que han inclòs la remodelació de 1.200 habitacions, una vintena de suits, i zones comunes i exteriors, s’han fet als hotels Calypso i Piràmide (Salou), Pez Espada (Torremolinos), Regente i Agir Springs Hotel (Benidorm), Bali (Benalmádena) i Santa Mònica (Calella). A més, Med Playa ha augmentat la categoria a 4 estrelles del Calypso i del Regente. Les inversions s’han dut a terme juntament amb els propietaris de tots els hotels, entre els quals el fons propietari Azora European Hotel & Lodging.

Després que a l’abril Med Playa posés en marxa l’Hotel Monterrey, a Platja d’Aro (Girona), només en caps de setmana, i la cafeteria de l’Agir, a Benidorm, la companyia ja té planificada la reobertura completa de gairebé tots els hotels. El complex Pola Giverola (Tossa de Mar) obrirà les portes l’11 de juny.