El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, va afirmar ahir que el Mobile World Congress (MWC) d’aquest 2021 comptarà amb uns 30.000 assistents i va augurar que la fira trigarà «un parell d’anys» a recuperar el volum d’empreses expositores i congressistes de 2019, abans de la pandèmia.

En una entrevista concedida a Efe, Hoffman va dir que caldrà «reprendre l’impuls» i desitja que en 2022 el congrés pugui «acostar-se» a les xifres de 2019, abans de la pandèmia, per sobre de les 100.000 persones.

No obstant això, va estimar que «portarà un parell d’anys» recobrar el ritme pre-COVID, un fet que calcula basant-se en la patacada que va suposar la crisi financera de l’any 2008, que va frenar el creixement de la fira durant dos anys.

«Desitjo que torni a ser tan gran com abans, però les empreses han d’analitzar, ja saps, si no van participar durant dos anys... Encara té sentit que vinguin? De manera que haurem de reprendre l’impuls», va indicar el conseller delegat de la patronal que organitza l’esdeveniment.

El conseller delegat de GSMA va assegurar que en l’edició d’aquest 2021, que tindrà lloc entre el dilluns 28 i el dijous 1 de juliol, participaran una mica més de mil companyies expositores, unes 700 de manera presencial i altres 300 només en format virtual.