L’empresa de vestits de nuvis Francesca Marlop, a Sant Gregori, ha estat guardonada amb un dels premis Zankyou International Wedding Awards (ZIWA) de la plataforma internacional de casaments Zankyou. D’aquesta manera es posiciona com una de les millors botigues de vestits de núvies a Espanya.

Francesca Marlop, la dissenyadora de moda nupcial al càrrec de la botiga de Sant Gregori guardonada, explica que aquest reconeixement ha estat gràcies a les bones valoracions de les núvies que han passat per les seves mans i dels mateixos professionals del sector -ja que els guanyadors han estat escollits un 50% per les opinions de les clientes i l’altre 50% pels mateixos proveïdors. Des de la plataforma afegeixen que s’han tingut en compte criteris de qualitat dels serveis, de valoracions i testimonis de parelles que han treballat amb ells, el seu nivell d’experiència al mercat, entre d’altres.

Marlop declara que guanyar aquest premi li ha fet «una gran il·lusió», sobretot després dels mals temps pels quals ha passat el sector durant la pandèmia de la Covid-19, on el nombre de casaments s’ha vist reduït dràsticament. Tanmateix pronostica que a poc a poc s’aniran recuperant les xifres de la prepandèmia: «Ja comencem a tenir comandes de cara a l’estiu de l’any que ve, sobretot entre el juliol i el setembre», anuncia esperançada.