La primera botiga a Girona de la marca gironina de disseny de mobles i decoració Kave Home va obrir portes ahir al seu nou local a l’avinguda Gran Via de Jaume I, número 76. Una gran quantitat de persones van apropar-se en algun moment del dia a la nova botiga, segons assegura el fundador de Kave Home, Francesc Julià, que es mostra molt agraït de l’acollida. El nou local compta amb una superfície de més de 800 metres quadrats amb estil industrial, un jardí vertical interior i una zona d’exterior amb llum natural.

Es tracta de la primera botiga que la marca d’origen gironí obre a la ciutat. Julià explica en declaracions al Diari de Girona que han tardat tants anys a obrir una botiga a Girona perquè volien fer-ho «molt bé» i «sense fallar»: «Esperàvem un local de 1.000 metres quadrats, tot en una planta, que fos assequible i estigués ubicat al centre de la ciutat. Trobar un local que reunís tots aquests requisits no va ha estat fàcil», explica.

Tanmateix Julià afegeix que feia més de dos anys que anaven al darrere del local «emblemàtic» que finalment han adquirit, que pertany a un edifici de 1946, obra de Joaquim M. Masramon i de Ventós, inclòs a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. «Finalment hem fet realitat el somni d’estar a Girona i a més ho fem en la millor botiga», expressa.

Julià aprofita l’ocasió per reivindicar la «importància» i el «bon fer» del disseny gironí i enumera els tres pilars principals del seu negoci: «Ser detallistes, perfeccionistes i controlar tota la cadena de producció, des del disseny del moble fins moment que s’entrega al client».