Bon Preu va inaugurar ahir un nou supermercat Esclat a l’avinguda de França, 127, a Sarrià de Ter. És el vuitè supermercat del grup a la comarca i el primer al municipi. A més, el president i director general de Bon Preu, Joan Font i Fabregó, va anunciar que el primer trimestre de l’any vinent inauguraran una benzinera EsclatOil que completarà la cartera de serveis bàsics per al municipi. El grup empresarial ha invertit 7 milions d’euros en la construcció d’aquest establiment, que, amb una superfície de vendes de 2.400 m², disposa de 100 places d’aparcament i 2 places de carregadors de vehicles elèctrics, i compta amb un equip de 79 professionals.

De fet, el passat mes d’abril, Bon Preu i l’Ajuntament de Sarrià de Ter van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi. L’alcalde, Narcís Fajula, i el regidor de Promoció Econòmica, Josep M. Santiago, van assistir a l’acte d’ahir.

El nou Esclat de Sarrià de Ter disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques amb una potència de 220 kWp i s’hi han emprat tècniques el «màxim sostenibles i eficients» en tots els espais de l’establiment com per exemple la il·luminació LED.

Com en tots els súpers del grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista i compta amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat i amb un corner de sushi elaborat el moment. Sarrià de Ter disposa a més de servei de compra en línia amb lluirament a domicili des del 2020.