La directora general d'Espelt Viticultors, Anna Espelt; la directora de Banca Privada Girona Nord de CaixaBank, Virginia Pueyo; la directora TIC de la Fageda, Montse Riol; la directora de GoodGut, Mariona Serra; la consultora de la Fundació Eurofirms, Sònia Guirado i la directora general corporativa a Liquats Vegetals, Laura Erra, van ser les protagonistes el passat 18 de novembre a l'Auditori de Girona de la tercera jornada de l'eWoman, organitzat per Diari de Girona i Prensa Ibérica, impulsat per CaixaBank, amb el patrocini de Toni Pons i la col·laboració de Calsina Carré, Prat Sàbat, Cuines Jotri i iGRUP.

119

Tercera edició de l'eWoman Girona Marc Martí / Laia Solanes

L'objectiu d'aquestes jornades és reconèixer i impulsar el lideratge femení, a través de les experiències de les ponents, que van relatar la seva experiència i les dificultats que s'han trobat pel fet de ser dones. Al llarg de les diferents intervencions es van sentir termes com superació, lideratge i lluita i es va posar de manifest que encara s'han de superar determinats conceptes.

Un dels moments més emotius de la cita va ser l'entrega dels premis eWoman en reconeixement a la trajectòria professional i la igualtat. La cuinera de Les Cols d'Olot, guardonada amb dues estrelles Michelin, Fina Puigdevall va rebre el premi eWoman Trajectòria Professional by Caixabank per part de Jaume Massana, director territorial de CaixaBank.

El premi eWoman Igualtat va ser entregat pel director de Diari de Girona, Josep Callol, a l'Associació Valentes i Acompanyades, recollit per la secretària de l'entitat Carme Vinyoles i Aya Sima.