Una empresa nord-americana especialitzada en préstecs per a hipoteques va acomiadar el passat dia 1 més de 900 dels seus empleats, prop del 9% de la plantilla, a través d’una videoconferència de Zoom. Segons CNN, que va tenir accés a un enregistrament de la trucada, el conseller delegat de Better.com, Vishal Garg, va dir als treballadors connectats: «Si estàs en aquesta trucada, estàs en el grup desafortunat que serà acomiadat. La teva feina aquí acaba amb efecte immediat».

«És la segona vegada a la meva carrera que faig això i no vull fer-ho més. L’última vegada vaig plorar», va assegurar l’executiu en la videoconferència, en què va fer referència a la productivitat i als resultats entre altres motius per a les sortides.

La direcció de Better.com va lamentar en una declaració a aquest canal que els acomiadaments es produeixin de cara a les festivitats nadalenques, però els va atribuir a l’intent de millora de la seva posició financera «en un mercat de propietat d’habitatges que evoluciona radicalment». Garg va protagonitzar un reportatge a la revista Forbes l’any passat arran del seu caràcter volàtil i diverses batalles legals per la gestió d’altres companyies.