Després de la il·luminació dels rètols de la façana i l’anunci errat a les marquesines de Girona i de Salt, l’obertura del Primark a l’Espai Gironès ja té data confirmada. Serà el dimarts 21 de desembre a dos quarts de deu del matí, a la mateixa hora que obren la resta de botigues de centre comercial. En exclusiva al Diari de Girona, el director general de Primark a Espanya i Portugal, Carlos Inácio, va anunciar ahir que, tot i que l’obertura s’ha endarrerit una mica per imprevistos a l’obra, la botiga obrirà les portes durant els dies previs a les festes de Nadal per estar ja en ple funcionament pel punt àlgid de la campanya nadalenca.

El directiu de Primark també es va disculpar per l’error que es va cometre el dimecres, quan en diverses marquesines de Girona i Salt es va anunciar que la cadena tèxtil irlandesa ja havia obert a l’Espai Gironès: «No som perfectes», va lamentar.

La botiga més gran de l’Espai

La botiga, de dues plantes i amb una superfície de més de 3.700 metres quadrats, ocuparà tota la part de dalt de l’edifici que dona a l’autopista i comptarà amb un accés únic des de la part interior del centre comercial -entrant per la porta principal a mà esquerra- i serà, «amb diferència», la més grossa de tot l’Espai Gironès. En aquests moments, la botiga de roba que disposa de més metres quadrats és la cadena H&M, seguida de Zara i C&A.

«Estem il·lusionats per obrir aquesta botiga a Salt i és un projecte pel qual portem treballant molt de temps. Catalunya és la segona comunitat autònoma d’Espanya amb més botigues i sabem que el client ens aprecia», va expressar Inácio a l’entrevista

Un «pol d’atracció»

Per la seva banda, Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès va reafirmar que Primark obri la primera botiga a les comarques gironines al centre comercial de Salt és «prou significatiu», ja que farà de «pol d’atracció de compres en l’àmbit provincial». Jordà va descriure la multinacional com un «bon motor en moda» que a més també dinamitzarà la restauració.

El cert és que aquesta companyia internacional genera una gran demanda a les ciutats on està instal·lada, principalment pels preus tan baixos que ofereix entre els seus productes.