Un grup inversor s’ha fet amb una participació majoritària de la candena Elha Laser & Beauty, amb seu a Girona. Fundada l’any 2016 per Jorge Fernández y Azahara López, són l’empresa més gran del sector i compten amb més de 90 centres en quaranta ciutats de tot Espanya. Els fundadors mantenen una part minoritària del conglomerat empresarial format per tres empreses -Depilació Laser Porfessional SL, Depilació Girona SL, i Depilació Láser Iberica SL- però seguiran assumint la gestió del grup.

Els nous accionistes majoritaris, assessorats per Adapta Capital, asseguren que la seva inversió permetrà «acompanyar» els fundadors i «donar resposata a la necessitat de creixement i internacionalització d’Elha.

Addvante i Grup Gestió Girona han actuat com a assessors de la part venedora, mentre que Deloitte i Pérez-Llorca ho han fet per part d’Adapta Capital.

Segons informa Elha, la cadena va néixer amb la voluntat de «democratitzar la depilació làser», oferint qualitat a un preu competitiu. També afirmen que en els seus cinc anys de vida, Elha ha atès més de 250.000 clients, atès per «personal altament especialitzat i estan equipats amb tecnologia d’última generació per a una depilació més efectiva, segura i molt menys dolorosa».

Segons les últimes dades disponibles al Registre Mercantil, les empreses que formen Elha Laser & Beauty, van facturar 4,5 milions d’euros.