El Comitè de Direcció de Mercadona ha acordat apujar un 6,5 % el sou de tota la plantilla. Segons la cadena de supermercats, la decisió es pren "per garantir el poder adquisitiu de les més de 93.300 persones que té a Espanya".

A partir d'aquest més, el salari mínim d'entrada a Mercadona durant el primer any serà de 1.425 euros bruts al mes, és a dir, 87 euros més al mes que l’any 2021. Aquest salari, s'incrementa en en funció de l'antiguitat. Així, els treballadors que porten quatre anys a la companyia, tenen un salari brut mensual que supera els 1.900 euros.

Mercadona explica que fa anys que impulsa una política de Recursos Humans que "aposta per la conciliació, la formació i el desenvolupament personal i professional dels treballadors".

Segons les últimes dades fetes públiques per la companyia, Mercadona compta amb 250 supermercats a Catalunya, comunitat en la que dona feina a prop de 15.000 treballadors. L'any 2020, el grup va adquirir productes a proveïdors catalans per valor de 3.981 milions d'euros.