L’empresa gironina MedPlaya continua augmentant el nombre d’hotels que gestiona, un total de vint-i-dos, amb la incorporació d’un nou hotel a la Costa Daurada. Des d’aquest gener, la companyia hotelera ha començat a gestionar l’Hotel Pino Alto, de quatre estrelles i situat a la zona de Miami Platja, a Mont Roig del Camp, al Baix Camp.

El contracte de gestió tindrà una durada mínima de cinc anys i MedPlaya n’assumirà la gestió completa, tant la gestió administrativa, com la comercial, tècnica, operacional, així com la selecció de personal. És el quart allotjament que administrarà l’empresa a la Costa Daurada, ja que ja s’encarregava dels hotels Calypso i Piràmide i la comercialització de l’aparthotel Albatros Family, tots ells a Salou.

El responsable d’expansió de MedPlaya, va valorar positivament el reforç de la presència a la Costa Daurada de l’empresa: «Aquest contracte de gestió ens permet continuar expandint-nos estratègicament a la Costa Daurada i créixer malgrat les incerteses derivades de la pandèmia. Ampliarem la nostra oferta de turisme familiar de qualitat a la zona, on ja hi tenim una infraestructura sòlida».

Augment de la gestió

MedPlaya ha aconseguit en els últims sis mesos la gestió de quatre establiments més a part del Pino alto, el Pola Giverola a Tossa de Mar, tant de l’hotel de quatre estrelles com del càmping de luxe, i la gestió administrativa de dos hostels, la Granja, a Bilbao, i el Grand Palace a Brussel·les.

Amb aquestes incorporacions, el grup hoteler té vint-i-dos establiments a la seva cartera, amb un total de 4.813 habitacions i 10.802 llits. La gran majoria es troben a Espanya, un total de vint, mentre que a Bulgària i Bèlgica hi tenen un hotel a cadascun.