El cost del combustible continua creixent i els conductors cada vegada es fixen més on repostar el combustible, preocupats pels efectes d'aquesta despesa sobre les seves butxaques. 

Les estacions de servei comuniquen els preus de venda dels combustibles al ministeri i també els anuncien a les estacions de servei. El problema és que, a vegades, cometen errors que provoquen el justificat enuig dels compradors.

L'últim exemple l'hem trobat en una gasolinera del carrer Anselm Clavé de Blanes. El conductor va omplir el dipòsit de gasoil, que al sortidor estava marcat a un preu d'1,699 euros per litre. Després de posar 54 litres al dipòsit, la factura total pujava a 102,58 euros. "Alguna cosa no quadrava. A 1,7 euros, un dipòsit de 54 litres m'hauria de costar uns 91 euros, i no 102", explicava el conductor. A la gasolinera es van limitar a dir-li que "és un error numèric d'un sortidor". "Quina barra! M'han estafat 11 euros", adverteix el conductor.

La responsable de la benzinera assegura en un correu electrònic enviat a aquest diari que hi ha un problema en un sortidor de l'establiment:“Quan li toca el sol part dels números que apareixen al sortidor s’esborren”. I afegeix que quan se n’han adonat han donat de baixa el sortidor i han avisat el mecànic.

També recorda que en el monòlit que hi ha a l’exterior de la gasolinera hi ha marcats tots els preus correctes, i que també es poden consultar a la web del ministeri on es poden consultar cada dia, i que és evident que un preu 1,699 euros per litre és un error perquè no l’ofereixen ni a les gasolineres low cost des de fa dies. “No enganyem ningú ni estafem ningú”, constata.