L’empresa gironina Nexxo Project Management ha estat escollida per dirigir l’execució i la gestió integral de la Torre Barceló, que serà un dels edificis residencials més alts de la costa catalana i estarà ubicat a Mataró. Aquesta construcció, dissenyada pel despatx d’arquitectura de Batlle i Roig, farà 83 metres d’alçada, tindrà 26 plantes i estarà situat a primera línia de mar, concretament a la Ronda Barceló 88 de la capital del Maresme.

Tal i com va indicar Nexxo en un comunicat, amb aquesta designació la firma amb seu a Girona consolida la seva posició i «incrementa el valor i l’experiència que (l’empresa) aporta als seus clients, que fidelitzen després d’assolir els seus objectius de termini i cost estipulat en els seus projectes».

La firma també va indicar que «això demostra que malgrat la incertesa del sector industrial del país, la construcció d’aquest tipus d’edificis està vivint un bon moment». Nexxo està especialitzada en la direcció i gestió integral d’obres i projectes. La major part de l’activitat la desenvolupa en territori espanyol, amb diversos projectes actius a la Comunitat de Madrid, Sevilla, Alacant, València i Catalunya.

Entre els projectes que Nexxo ha desenvolupat a la província de Girona destaca la direcció i gestió integral de les obres de l’ampliació de l’estadi del Girona FC, uns treballs que van incloure la transformació del camp annex en un aparcament, la cimentació de les grades temporals, els nous seients de Tribuna i la renovació de la megafonia, entre d’altres.

En aquesta línia, l’empresa va destacar que «l’experiència de Nexxo i el seu valor afegit està enfocada a aconseguir que els seus clients (particulars, family offices, fons d’inversió, entitats financeres, etc.) compleixin els objectius bàsics considerats prioritaris en afrontar el projecte d’inversió: qualitat, cost final, termini i òptima eficiència del conjunt. Els responsables directes de la gestió són els tres socis fundadors de Nexxo, que compten amb més de 20 anys d’experiència al sector.