El grup Damm dona per superada la sotragada de la pandèmia. La companyia productora de la cervesa Estrella Damm, però també propietària de la xarxa de franquícies Rodilla o d’Ebre Foods (Arròs SOS, Brillante...), va ingressar l’any passat 1.488 milions d’euros. La xifra suposa incrementar en un 21,5% el volum de negoci del 2020 i fins i tot augmentar en un 7,5% l’activitat prèvia a la pandèmia. De fet, els guanys del grup repliquen un patró similar: Damm va guanyar 121,3 milions d’euros en 2021, la qual cosa suposa triplicar els beneficis de l’any anterior i pràcticament igualar (+1%) la xifra del 2019.

Aquests resultats, analitza l’empresa en un comunicat, demostren «la bona evolució de la companyia», que a més va contractar a gairebé 400 persones l’any passat. Així, Damm té ja una plantilla global de 5.100 empleats a tot el món.

«Malgrat la complicada situació econòmica derivada de la pandèmia i de les mesures de contenció establertes per les autoritats sanitàries, especialment les restriccions sofertes pel canal de l’hostaleria, els volums de vendes han experimentat augments significatius en totes les categories de producte respecte a l’any anterior», detalla el grup. «Un altre dels elements que ha afavorit la consecució d’aquests resultats va ser la recuperació turística», va afegir la firma.