Delfí Sanahuja porta trenta veremes a Peralada i ha vist evolucionar els vins d’aquest celler i de l’Empordà en general. I han millorat molt, assegura.

Vostè deu ser una de les persones més contentes, oi?

Amb en Javier Suqué, que n’és l’alma mater i això era el seu somni. Però és cert que poder participar i gaudir d’aquest celler és com que s’han aliniat tots els altres i he tingut la sort de ser aquí i de poder viure tot això.

Com ha esta treballar amb RCR?

Molt bé, i la prova és que funcionalment nosaltres estem molt satisfets i arquitectònicament ells també.

Ja porten dues anyades treballant-hi. Es compleix el que buscaven?

Es compleix al 100%. Ha anat molt bé haver fet dues veremes tot i no tenir el celler acabat del tot perquè ara ja sabem com funciona tot, i ens hem adonat que la qualitat del vi que podem oferir ha millorat molt.

Podran passar de fer vins excel·lents a excepcionals?

Crec que sí. A Peralada ja fem bons vins, vins excel·lents, però podrem anar un pas més enllà.