Diari de Girona

Diari de Girona

Aragonès es reunirà amb Puigdemont dimecres vinent a Brussel·les

També es veurà amb eurodiputats de Junts, ERC, PSC i comuns per tractar «els grans consensos de país»

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, viatjarà els propers dies 18 i 19 de maig a Brussel·les (Bèlgica), on es reunirà amb l’expresident i eurodiputat Carles Puigdemont, així com també amb altres eurodiputats de Junts, PSC, ERC i En Comú Podem.

Segons va informar la Generalitat, el viatge institucional d’Aragonès a la capital belga s’iniciarà dimecres 18, a dos quarts de set de la tarda, amb una reunió amb Puigdemont, actualment eurodiputat de Junts -partit del qual encara és president fins al congrés del proper mes- i president de l’anomenat Consell per la República.

En aquesta trobada, segons van explicar fonts del govern català, es tractaran diverses qüestions, entre les quals hi haurà amb tota probabilitat el cas d’espionatge a l’independentisme a través del sistema de ciberespionatge Pegasus.

Dijous 19, l’activitat del president se centrarà a mantenir diverses trobades amb eurodiputats de diferents partits (Junts, ERC, PSC i En Comú Podem) per tractar «els grans consensos de país», com ja va anunciar que faria el març passat, coincidint amb el primer aniversari de les últimes eleccions catalanes.

Compartir l'article

stats