Les caigudes recents a borsa de Tesla i Twitter han fet que la fortuna d'Elon Musk, la persona més rica del món, baixi de la barrera dels 200.000 milions de dòlars, segons les últimes estimacions de la llista de multimilionaris de Forbes.

El patrimoni de Musk, concentrat en bona part en accions de les dues companyies, se situava aquest dimecres en una mica més de 197.000 milions de dòlars, que s'actualitza en temps real en funció dels moviments de Wall Street.

Es tracta de la primera vegada en diversos mesos en què la fortuna de l'empresari cau per sota dels 200.000 milions de dòlars, un exclusiu club del qual només ell i el fundador d'Amazon, Jeff Bezos, n'han format part i que ara mateix s'ha quedat sense membres.

La fortuna de Musk va tocar sostre el passat novembre en uns 340.000 milions de dòlars gràcies a un rècord en el preu de les accions de Tesla, que després van baixar amb força, en part a causa de la decisió del seu màxim executiu de desfer-se d'una part important de la seva participació en l'empresa

Els recents descensos a Wall Street, sobretot en l'àmbit tecnològic, han colpejat no tan sols el patrimoni de Musk, sinó el de diversos dels homes més rics del món com Bezos, Bill Gates o Mark Zuckerberg.

Ara mateix, Musk segueix en el primer lloc de la llista de Forbes, seguit pel màxim accionista del conglomerat de luxe LVMH, Bernard Arnalut, Bezos, Gates i l'inversor Warren Buffett.