Mango ha incorporat la cosmètica de Rituals a la seva plataforma ‘online’, amb què obrirà una nova línia de productes a la venda al seu canal d’internet. Mango preveu distribuir els productes de Rituals a Espanya i estendre l’acord a altres mercats a Europa al llarg de l’any.

Mango comptarà amb 150 referències de la marca de cosmètica de sis categories: bany i dutxa, cura corporal, cura de mans, cura facial, cofres regal i llar. Amb aquesta aliança amb Rituals, Mango suma una nova categoria a la seva oferta ‘online’, després de la incorporació de la marca de llenceria Intimissimi.

La directora d’online i de clients de Mango, Elena Carasso, ha destacat que Mango vol «reforçar» la seva oferta amb categories complementàries i continuar avançant en l’objectiu de «construir una plataforma de serveis» per als seus clients. Mango preveu continuar ampliant l’oferta de la seva ‘marketplace’ de forma selectiva, buscant marques que complementin la seva oferta i coincideixin amb els seus valors.

Mango distribueix Intimissimi a Espanya, França i els Països Baixos i els plans passen per desembarcar en els pròxims mesos a Alemanya, Bèlgica, Àustria, Suècia, Dinamarca, Suïssa i Irlanda.

La plataforma digital de Mango té prop de 830 milions de visites anuals i, al tancament del 2021, les vendes ‘online’ van suposar el 42% del total de la facturació de la companyia, percentatge molt superior al 24% de 2019, i es van situar en 942 milions d’euros. Fundada a Amsterdam el 2000, Rituals té presència a 36 països amb gairebé 1.000 botigues, més de 3.000 ‘corners’, 5 Body Spas i 1 Mind Spa. A Espanya, la marca compta amb 85 botigues i 495 botigues en grans magatzems.