La transformació digital, les noves maneres de generar ingressos i la incorporació de nous hàbits per ser competitius seran l’eix central de la jornada dirigida a les petites i mitjanes empreses que Diari de Girona i Prensa Ibérica ha organitzat pel pròxim dia 21 de setembre amb el patrocini de CaixaBank. La jornada se celebrarà a partir de les 10 del matí a la seu de la Cambra de Comerç de Girona situada a la Gran Via de Jaume I, 46. 

Sota el títol «La transformació digital, adaptar-se o morir» la sessió està dirigida a professionals i directius de pimes que vulguin abordar o millorar el procés de transformarció digital amb amb l’objectiu de preparar els seus negocis per ser més competitius dins dels seus mercats. La jornada vol compartir la necessitat de transformació de les empreses per tal d’adaptar-se als canvis de preferències, gustos i hàbits de clients i proveïdors. Les persones interessades a assistir-hi tenen la inscripció totalment gratuïta, però cal que es registrin en aquest enllaç .

L’esdeveniment començarà a les 10 del matí amb la benvinguda als participats per tot seguit intervenir David Martí, fundador i director de Playbrand estratègies digitals, professor d’estratègia digital a la Universitat de Girona i president de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona. Martí pronunciarà la ponència amb el títol «Sortir de la zona de confort. La por als canvis». Seguidament, intervindrà Lurdes Roquet, directora de Transformació Banca Empreses de CaixaBank. 

La sessió tindrà com a punt central la taula rodona «La transformació digital. Descobrir noves maneres de generar ingressos millorant l’eficiència». Moderada per Oriol Puig, subdirector de Diari de Girona, comptarà amb la participació de Joan Ribas, vicepresident de Transformació Digital i Noves Tecnologies de la Cambra de Comerç de Girona; Laura Liarte, representant del Patronat de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona: i Ariadna Casasus Bernacho, professora de la UOC i partner de Link2market, experta en acompanyar les empreses en la seva transformació digital.

Durant la jornada està previst que es tractin temes com la importància de la digitalització de les pimes, les ajudes de les quals es poden beneficiar les empreses en aquest procés, la connectivitat digital, la necessitat de la formació i la incorporació de noves eines digitals, entre altres qüestions.