Nestlé invertirà en els propers tres anys 100 milions d'euros a la fàbrica de Girona amb l'objectiu de reforçar la fabricació de càpsules monodosi i l'omplert de cafè soluble, amb la tecnologia Spray Dry. La inversió inclourà també la instal·lació de tecnologia d'última generació que, combinada amb l'automatització i la tecnologia digital, accelerarà la millora de la logística i la sostenibilitat de l'empresa. A més, s'espera que augmenti la capacitat de la fàbrica i que en els propers anys es generin "noves oportunitats laborals". Tot i això, la companyia ja avança que la reorganització d'algunes de les activitats obligaran a tancar l'àrea de fabricació de cafè descafeïnat.

El director de la fàbrica de Girona, Jordi Jaen, celebra la inversió i assegura que es tracta d'un "pas endavant" en la consolidació de la seu gironina com la planta de "referència" del grup. Afirma que estan "molt orgullosos" de fer aquesta inversió, en "reconeixement a la aqualificació professional i a les competències de l'equip humà".

De fet, la fàbrica de Girona, construïda el 1968, s'ha convertit en una de les més grans de la companyia. A banda del mercat nacional, exporta grans volums de producció a Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania. En aquests moments, té una plantilla d'unes 870 persones. A nivell mundial és considerada centre de referència en la producció de cafè soluble i begudes en càpsules monodosi de l'estructura productiva del grup.

Nestlé està present en 186 països i compta amb un total de 276.000 treballadors. La companyia va tancar l'any 2021 amb una facturació de 2.145 milions d'euros.