La multinacional Simon, fundada el 1916 a Olot, ha obert un procés de selecció per incorporar personal a l’àrea de manteniment de la planta que l’empresa té a la capital de la Garrotxa.

Des de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot-Mas les Mates (DinàmiG), en col·laboració amb l’empresa, es durà a terme la preselecció d’un grup de 15 candidats. Tots ells es beneficiaran d’una formació com operaris auxiliars de fabricació a través de la Simon Academy, espai de l’empresa olotina dedicat a la formació i les oportunitats professionals. Posteriorment, la multinacional escollirà les persones que més encaixen amb el perfil.

Per accedir al procés de selecció no és imprescindible disposar de formació prèvia. Les persones interessades poden trobar informació a les pàgines web de Simon i DinàmiG. Un cop es seleccionin els candidats, aquests començaran la seva formació a Simon el 2 de novembre i la finalitzaran el pròxim 15 de febrer.

Totes les persones que realitzin la formació acabaran aquesta amb l’obtenció d’un certificat de professionalitat amb validesa a tot l’Estat, ja que enguany l’empresa de material elèctric ha aconseguit l’homologació d’una acreditació amb validesa a tot l’Estat que assegura la capacitació dels seus alumnes com a operaris d’operacions auxiliars de fabricació mecànica.

Simon va néixer a Olot, tot i que ara la seu central es troba a Barcelona. L’empresa és present a més de 90 països i compte amb 4.000 treballadors arreu del món. La multinacional promou àrees de negoci com el petit material elèctric, els sistemes de control, la connectivitat o la il·luminació arquitectural, interior i urbana.