Al voltant d'unes 50 persones, convocades per UGT i CCOO, s'han concentrat aquest divendres davant de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG) per demanar un augment dels salaris.

Sota el lema de "justícia salarial", amb motiu de la jornada mundial del treball digne, les patronals han reivindicat la "situació complicada" que viuen les classes treballadores amb motiu de la inflació.

UGT i CCOO han exigit uns salaris que "ens permetin viure i arribar a final de mes". A més, consideren que "cal tocar els preus dels productes bàsics de les persones", per tal de fer-los accessibles a tothom.

"Salaris sí, precarietat no" o "treball estable, salaris dignes" han estat alguns dels càntics que s'han pogut sentir durant la concentració, per part dels manifestants, dirigits a la patronal gironina.

La secretària general de CCOO de les comarques gironines, Belén López, i Maxi Rica, secretari d'UGT a Girona, han pronunciat un manifest davant les portes de FOEG, en el qual han exigit "responsabilitat" a les organitzacions empresarials. Posteriorment, els secretaris generals d'ambdós sindicats han ingressat a la patronal gironina per tal d'entregar del manifest.