Diari de Girona

Diari de Girona

Twitter porta a terme acomiadaments massius per correu electrònic

La xarxa social tanca temporalment oficines i suspèn l’accés dels afectats amb les targetes d’identificació

La xarxa social Twitter va enviar dijous a la nit un correu electrònic als seus treballadors notificant-los que ahir al matí començava una reducció dràstica de la força laboral de l’empresa, que actualment ocupa 7.500 persones.

Segons el diari The Washington Post, la companyia acabada d’adquirir pel magnat Elon Musk va començar a notificar als seus empleats a les nou del matí hora local si continuaven o no a l’empresa. En concret, aquells que mantenien els seus llocs de treball eren notificats al correu electrònic de l’empresa, mentre que els que els perdien van rebre la informació del seu acomiadament a través del seu correu electrònic personal.

Fins aleshores, Twitter va tancar temporalment les oficines i va suspendre l’accés amb les targetes d’identificació «per ajudar a garantir la seguretat de cada empleat, així com els sistemes de Twitter i les dades dels clients». «Equip, en un esforç per col·locar Twitter en un camí saludable, passarem pel difícil procés de reduir la nostra força laboral global aquest divendres», establia la notificació enviada als treballadors de Twitter.

Primera comunicació

Aquesta és la primera comunicació oficial de l’empresa amb els seus empleats des que Elon Musk va comprar la companyia el passat 28 d’octubre, i després de la mateixa desenes de treballadors de Twitter van compartir a la xarxa social un cor blau en senyal de comiat.

El multimilionari planeja eliminar la meitat de la plantilla de Twitter, complint així els plans de retallar els costos de la plataforma que va adquirir per 44.000 milions de dòlars, segons van relatar els experts.

Compartir l'article

stats