Naturgy ha activat un equip dedicat en exclusiva a l'atenció personalitzada i directa a les comunitats de veïns amb calefacció central i un consum superior als 50.000 quilowatts hora (kWh) a l'any per facilitar-los informació i la contractació de la nova Tarifa d'Últim Recurs (TUR) aprovada recentment pel Govern, ha informat la companyia.

D'aquesta manera, els presidents de comunitats de propietaris i administradors de finques interessats poden trucar al 900370801 per resoldre els seus dubtes i contractar aquesta nova tarifa. A més, les comunitats de veïns poden sol·licitar la seva contractació en la pàgina web www.comunidadesnaturgy.com o a través de la seva xarxa de 151 botigues operatives al país.

El canvi de les comunitats de veïns a la nova TUR permetrà un important estalvi en les factures de cara als pròxims mesos coincidint amb el període de major consum de gas de l'any, l'hivern.

El director general de Comercialització de l'energètica, Carlos Vecino, ha assenyalat el compromís de la companyia amb el consumidor en un context tan canviant com l'actual, per la qual cosa es busca "facilitar-li les gestions i ajudar-lo en tot el que puguem". "El nostre objectiu és fer tot una mica més senzill a les famílies i als nostres clients", ha dit.

Les comunitats interessades a contractar la TUR han de complir únicament tres condicions: estar al corrent de pagament de les obligacions econòmiques contretes amb el seu actual comercialitzadora; disposar de comptadors individuals de calefacció en els habitatges amb data 30 de setembre de 2023; i haver realitzat la inspecció d'eficiència energètica amb resultat positiu.

Aquesta mesura se suma al reforç pel grup dels diferents canals d'atenció al client en les últimes setmanes amb l'objectiu d'atendre el fort increment de les sol·licituds de contractació de la TUR de gas en llars. Naturgy ja ha gestionat més de 85.000 sol·licituds per contractar la TUR a través dels seus diferents canals d'atenció al client.

Entre altres mesures, l'energètica ha multiplicat fins avui per catorze la quantitat d'operadors destinats a atendre les sol·licituds d'alta en la TUR de gas i continuarà ampliant el nombre d'operadors en les pròximes setmanes.