Martí Casanovas ha estat escollit nou president de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, per part de la seva Junta. Fins ara ocupava el càrrec de vicepresident, i pren el relleu a Esteve Hugas que presidia l'entitat des de l'any 2015.

Des de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona relaten que Martí Casanovas -advocat, economista i auditor censor jurat de comptes- "inicia aquesta presidència amb l'objectiu de seguir l'actual trajectòria de potenciar el suport als socis donant-los l'assessorament necessari en un sector, el de l'habitatge, amb constants canvis normatius, i oferint els serveis que els son d'utilitat".

Asseguren que un altre objectiu és "la defensa dels interessos del col·lectiu incidint en problemàtiques com les ocupacions o les dificultats en els desnonaments o la manca d'habitatge de lloguer".

A través d'un comunicat, expliquen que sota la presidència de l'anterior president, Esteve Hugas, la Cambra ha incrementat la seva activitat especialment en nous serveis d'assessorament i gestió immobiliària i s'ha millorat la comunicació amb els socis potenciant la digitalització a través de nous canals.