La companyia gironina Farreras Nadal, dedicada a la comercialització i distribució de fusta dins el territori català, va inaugurar dijous un nou «showroom», a les seves instal·lacions de Vilablareix, amb un acte d’inauguració al que van assistir gairebé 200 persones . Sota el nom de ‘’FN SOUL’’, la direcció de l’empresa ha volgut retre homenatge a Fernando Nadal, antic propietari de l’empresa i pare de l’actual gerent. «FN SOUL fa referència a l’ànima de Farreras Nadal i alhora a l’ànima d’en Nando, que era amb el nom que el coneixia tothom», expliquen des de l’empresa.

Des de la companyia expliquen que en aquest «showroom» els professionals del sector trobaran un nou espai de treball, un punt de trobada i de reunions amb els seus clients, una posada en escena del que l’empresa pot oferir, no només als fusters, muntadors, decoradors i arquitectes, sinó també al client final, amb el que esperen poder tenir un tracte més directe a través d’aquest projecte.

A més, la companyia defineix FN SOUL com «un espai creatiu, una eina perquè els professionals del sector es puguin inspirar a través de les múltiples aplicacions de la fusta».

«Des de Farreras Nadal tenim moltes ganes de seguir evolucionant i millorant pels nostres clients, i creiem que FN SOUL és el primer pas per explicar-vos tot el que vindrà en aquesta nova etapa’», va assegurar Alex Nadal, gerent de la companyia.