El hòlding empresarial de química i pintura Briolf Group ha comprat el fabricant d’aerosols Areco Itàlia. Areco és una empresa especialitzada en el desenvolupament i fabricació de pintures en aerosol per múltiples sectors com la decoració, el bricolatge i la indústria, amb més de 50 anys d’història, ubicada a Abbiategrasso (Llombardia).

Amb aquesta operació, Briolf incorporarà una facturació de més de 31 milions d’euros, atenent les previsions de tancament del 2022. Amb l’adquisició de la també italiana IMPACAR el passat mes de febrer, juntament amb el seu pla d’expansió, el grup empresarial espera poder doblar la xifra de negoci en els pròxims anys. Aquest any, Briolf Group preveu créixer un 20% i facturar 220 milions d’euros

El hòlding empresarial va néixer el 2019. L’artífex de la corporació va ser la gironina Roberlo, situada a Riudellots de la Selva, precisament, on té la seu el hòlding. Segons detallen des del grup, actualment, mil persones de més de 30 empreses donen servei als seus clients en més de 120 països.