L’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial espera augmentar en un 5% les vendes durant la campanya de Nadal respecte a l’any passat. Fins i tot, alguns establiments confien que aquest creixement sigui d’entre el 10 i el 15%, mentre que altres no són tan optimistes i preveuen unes vendes similars a les de 2021.

La campanya de Nadal és la que més èxit té entre comerç de proximitat gironí. Sí que és cert que el Black Friday ja va donar el tret de sortida, però el comerç associat ha demanat posar l’accent en la campanya de Nadal pròpiament dita. Per això, Girona Centre Eix Comercial ha decidit impulsar una campanya en la qual en sortiran beneficiats els usuaris que facin compres. A més, també es reprendran les activitats pels més petits, que havien quedat suspeses els últims anys a causa de la pandèmia.

Sota el lema «Viu el Nadal amb el petit comerç» es portarà a terme aquesta campanya que dona el tret de sortida aquesta setmana. Aquests, consisteix en el sorteig de diferents xecs regal i de tortells de Reis farcits d’euros per compra. El sorteig se celebrarà el pròxim 23 de desembre, amb la intenció que els afortunats puguin bescanviar els diners en les últimes compres prèvies a Nadal i Reis.

Per altra banda, l’associació de comerciants també ha impulsat les activitats al carrer dirigides als més petits. Entre totes, destaquen les que es faran en iglús gegants, on els nens i nines podran gaudir, a l’interior d’aquests espais, de diferents activitats, com contacontes a càrrec de follets i també altres sorpreses.